Αθλητικά

“Σαρωτική” πρόκριση για Σέλτικ με Ελιουνούσι και Μπάρκα! Χατ-τρικ ο Μπεν για Ερυθρό Αστέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Ελιουνούσι να πετυχαίνει δυο γκολ και τον Βασίλη Μπάρκα να ξεκινά βασικός, η Σέλτικ “πάτησε” εντός έδρας την Ρέκιαβικ με 6-0 και πήρε την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Μεγάλη εμφάνιση από Μπεν με Ερυθρό Αστέρα. Τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική χρονιά στο Champions League το βράδυ της Τρίτης (18.08.2020) είχαμε… σέντρα στη σεζόν 2020/2021, με 5 ματς νοκ-άουτ για τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Μια βραδιά… γεμάτη γκολ, αφού τα δίχτυα “κουνήθηκαν” συνολικά 25 φορές.

Η Σέλτικ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ισλανδική Ρέικιαβικ, “διαλύοντας” την με το 6-0, με τον Βασίλη Μπάρκα να παίζει βασικός σε όλο το ματς. Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Μοχάμεντ Ελιουνούσι, άνοιξε το… δρόμο στο 6′ και έκλεισε την υπέροχη βραδιά των Σκοτσέζων με τέρμα στο 90+1′.

Ένα γκολ λιγότερο (5-0) πέτυχε μέσα στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας κόντρα στη Γιουρόπα από το Γιβραλταρ. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπεν, σημείωσε τα τρία πρώτα γκολ των “ερυθρολεύκων”. Στο εντυπωσιακότερο ματς της βραδιάς, η Ντιναμό Μπρεστ από τη Λευκορωσία “τσάκισε” με 6-3 την Αστάνα από το Καζακστάν.

Τα αποτελέσματα της Τρίτης για τον Α’ προκριματικό γύρο του νέου Champions League:

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Σίλεκς (Βόρεια Μακεδονία) 4-0

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) 1-0

Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία) – Αστάνα (Καζακστάν) 6-3

Σέλτικ (Σκωτία) – Ρέικιαβικ (Ισλανδία) 6-0

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Γιουρόπα (Γιβραλτάρ) 5-0

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα