Αθλητικά

Σερέλης μετά το Βίρτους – Παναθηναϊκός: «Παίξαμε χάλια στην άμυνα»

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Έλληνας προπονητής

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού στην άμυνα, μετά τη συντριβή του τριφυλλιού από τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-75 από τη Βίρτους Μπολόνια και υποχώρησε στο 4-2 στην Euroleague.

Ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος μίλησε στις κάμερες, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, δεν έψαξε για δικαιολογίες, τονίζοντας ότι η ομάδα του έπαιξε χάλια στην άμυνα.

«Ο βασικός παράγοντας ήταν ότι παίξαμε χάλια στην άμυνα. Είχαν πολλά ελεύθερα σουτ, είχαν αιφνιδιασμούς, χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Έχουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε με τη συνηθισμένη μας ενέργεια», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Καϊράτ Αλμάτι – Ολυμπιακός 0-1: Λυτρωτής Ζέλσον Μαρτίνς και ζωντανοί οι Πειραιώτες στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League
Με γκολ του Πορτογάλου εξτρέμ, οι πρωταθλητές Ελλάδας έφυγαν με το διπλό από το Καζακστάν και συνεχίζουν απτόητοι τη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ