Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι όλα έδειχναν πως το μόνο πρόβλημα στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό ήταν η διστακτικότητα του παίκτη στο να έρθει στην Ελλάδα.
Ωστόσο, όλα άλλαξαν μετά την δήλωση του προέδρου της Μαρσέιγ με την οποία ουσιαστικά ζήτησε περισσότερα χρήματα από τους “Πειραιώτες” για να γίνει το “deal”.
Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει την Πέμπτη η εφημερίδα “ΦΩΣ” ο Μπεν Αρφά συμφώνησε να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Στον Πειραιά δεν θέλουν να συνεχιστεί το “σίριαλ” και πιστεύουν ότι η Μαρσέιγ θα τηρήσει την αρχική προφορική συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Εξελίξεις αναμένονται μετά τα Χριστούγεννα, όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Μαρσέιγ για εξετάσει την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Μπεν Αρφά.