Αθλητικά

Σοβαρά επεισόδια στο Βουκουρέστι

Στο κέντρο του Βουκουρεστίου Ρουμάνοι και Κροάτες φίλαθλοι συγκρούστηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση για το Europa League μεταξύ της Ντιναμό και της Χάιντουκ.

Αν και το ματς χαρακτηρίζεται υψηλής επικινδυνότητας από την UEFA , τα επεισόδια δεν έλλειψαν. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτώνσ το κεφάλι.

Η UEFA ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο των 500 περίπου φίλων της Χάιντουκ που ταξίδεψαν στη Ρουμανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα