Αθλητικά

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πρώτο βήμα η Μπάρτσα!

Ποδαρικό με το δεξί έκανε στη σεζόν η Μπαρτσελόνα. Νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη στο πρώτο ματς του Σούπερ Καπ, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν»!

Ετσι έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λουϊς Σουάρες στο 54΄ και ο Μουνίρ στο 81΄ πέτυχαν τα δύο γκολ για τους Καταλανούς που αναμένεται να σφραγίσουν την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν, στη ρεβάνς της Πέμπτης στο «Καμπ Νου».

 


Σεβίλλη (Σαμπάολι): Ρίκο, Εσκουδέρο (55’ Σαράμπια), Φερέιρα, Μερκάδο, Ραμί, Κρανεβίτερ (68’ Γκάνσο), Βιτόλο, Κιγιοτάκε, Βάσκες, Ενζονζί, Βιέτο (60’ Μπεν Γεντέρ).

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Μπράβο, Ματιέ (26’ Ντιν), Μασεράνο, Πικέ, Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (34’ Ντένις), Αρντά (75’ Μουνίρ), Μέσι, Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα