Αθλητικά

Σπουδαία φιλικά για Εθνική

Η Βόρεια Κορέα και η Παραγουάη θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής μας, σε φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Βόρειο Κορέα στις στις 23 Μαΐου και με την Παραγουάη στις 2 Ιουνίου, όπως γνωστοποιήθηκε μετά την συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ότο Ρεχάγκελ και τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη.
 
Το παιχνίδι με την Βόρειο Κορέα θα γίνει στο Μπαντ Ραγκάζ όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ αυτό με την Παραγουάη στο Σεντ Γκάλεν.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα