Αθλητικά

Σπύρος Γιαννιώτης: Επιστρέφει το πρωί της Πέμπτης ο ασημένιος Ολυμπιονίκης!

Στην Αθήνα επιστρέφει το πρωί της Πέμπτης (11:40) ο Σπύρος Γιαννιώτης, έχοντας στις αποσκευές του το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του, το (ασημένιο) Ολυμπιακό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο, στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Ο 36χρονος πρωταθλητής ταξιδεύει μέσω Ρώμης και αναμένεται να αφιχθεί στις 11:40 π.μ. στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου. Μαζί με τον Γιαννιώτη επιστρέφουν ο προπονητής του Νίκος Γέμελος και η συναθλήτριά του Κέλλυ Αραούζου, η οποία κατετάγη 11η στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το Ευρωμπάσκετ Γυναικών στην ΕΡΤ
Η Εθνική Γυναικών δίνει το «παρών» στη διοργάνωση, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο ΣΕΦ απέναντι στις Γαλλία, Τουρκία και Ελβετία, με στόχο μια δυναμική παρουσία και πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ