Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Γιαν Λέναρντ Στρουφ 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Χάλε

O Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χάλε της Γερμανίας.

Μετά το Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει στραφεί στο χορτάρι, όμως η συμμετοχή του στο Χάλε ολοκληρώθηκε πρόωρα, μετά την ήττα σε straight sets από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Γερμανός τενίστας (Νο41 στην παγκόσμια κατάταξη) βρήκε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ – και μάλιστα σε αμφότερα στο 5ο γκέιμ, αλλά αυτά ήταν αρκετά για να του χαρίσουν τη νίκη κόντρα στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς θα συνεχίσει πλέον τους αγώνες στο χορτάρι με το “βλέμμα” στο Wimbledon.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα