Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στη Λεωφόρο της… σιωπής! Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου χάνουν μεγάλο από το ενδιαφέρον τους και αυτό γίνεται ακόμη χειρότερο όταν πρόκειται για ντέρμπι. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στη Λεωφόρο με τον κόσμο των “πράσινων” να πραγματοποιεί ειρηνική διαμαρτυρία λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί και σε περίπτωση νίκης θα πιάσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, με τους “ερυθρόλευκους” να έχουν ματς λιγότερο.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε και τον Ζέκα να είναι έτοιμος οπότε δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Πέτριτς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα αλλά και μεγάλο κίνητρο. Σε περίπτωση που ηττηθεί γνωρίζει ότι θα δυσκολέψει η κατάκτηση της 2η θέσης ενώ θα γίνει ακόμη χειρότερο το κλίμα στην ομάδα.

Ο Αναστασιάδης δεν έχει 7 παίκτες στη διάθεσή του οπότε οι επιλογές του για την 11άδα δεν είναι πολλές: Ιτάνζ, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρα, Νομπόα, Παπαγιαννόπουλος, Γκολάσα, Μακ, Αθανασιάδης, Περέιρα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε