Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο στόχαστρο ο Μπολτ! Με χήρα εμπόρου ναρκωτικών γιόρτασε τα γενέθλιά του [pics]

Στο στόχαστρο ο Μπολτ! Με χήρα εμπόρου ναρκωτικών γιόρτασε τα γενέθλιά του [pics]

Ο Γιουσέιν Μπολτ έχει μπει στο “μάτι του κυκλώνα”, μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε μια 20χρονη Βραζιλιάνα με την οποία γιόρτασε τα 30α του γενέθλια. Χήρα εμπόρου ναρκωτικών το νέο “κορίτσι” του Τζαμαϊκανού.

Η Τζέιντι Ντουάρτε, όπως είναι το πλήρες όνομά της, δεν είναι και το καλύτερο κορίτσι της Βραζιλίας. Είναι χήρα με δύο παιδιά και μέχρι τον Μάρτιο ήταν παντρεμένη με τον Ντάγκλας Ντονάτο Περέιρα.

Ο “Ντίνια”, όπως ήταν γνωστός στο Ρίο, βρισκόταν στο Top 10 των πιο καταζητούμενων κακοποιών της Βραζιλίας, όντας ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών της πόλης. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας τον εντόπισαν στα τέλη Μαρτίου, ο ίδιος επιχείρησε να αντισταθεί και έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυρών.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Μπολτ δεν έκανε και την καλύτερη επιλογή. Βέβαια, ο Τζαμαϊκανός πέρασε απλά μία νύχτα μαζί της. Καλό θα ήταν, ίσως, για τον Μπολτ να ξεκόψει μαζί της. Η ίδια, πάντως, τον έχει ξεχάσει ήδη ή μάλλον δεν κατάλαβε ποτέ πως πέρασε μία νύχτα με τον Μπολτ. “Δεν κατάλαβα ότι είναι ο Μπολτ, όλοι οι Τζαμαϊκανοί είναι ίδιοι”, δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε