Αθλητικά

Super League: Στις 22-23 Αυγούστου η σέντρα του νέου πρωταθλήματος

Η ανακοίνωση τη διοργανώτριας

Το Δ.Σ. της Super League συνεδρίασε τη Δευτέρα (30.03.2026), εγκρίνοντας τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ορίζοντας το πρόγραμμα σε playoffs (1-4 και 5-8) και playouts.

Παράλληλα, η Super League ανακοίνωσε και την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Η “σέντρα” θα γίνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου!

Η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε την επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών).

Ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής ενέκρινε τον ορισμό – πρόγραμμα αγώνων Stoiximan Super League Playoffs (θέσεων 1-4 & 5-8) και Stoiximan Super League Playouts (ανδρών).

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε όπως το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2026-2027, ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2026.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Superbet: Επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα
Τα προϊόντα της Superbet, τόσο στο αθλητικό στοίχημα όσο και στο live casino, θα συνεχίσουν να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται, με σαφή έμφαση στην περαιτέρω προσαρμογή και βελτιστοποίηση της εμπειρίας
Superbet