Αθλητικά

Συγκονιστικός Μπαλτζαρέτι – Το ντέρμπι στη Ρόμα (VIDEO)

Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο “Derby della Capitale”, επικρατώντας με 2-0 της Λάτσιο στο Ολίμπικο, για την τέταρτη αγωνιστικής της Serie A. Ο απίστευτος πανηγυρισμός του Φεντερίκο Μπαλζαρέτι έκλεψε την παράταση στο 1-0.

Οι “τζιαλορόσι” έτσι το 4×4 στη Serie A και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη επί της συμπολίτισσας.

Η Ρόμα έχει 12 βαθμούς ενώ πίσω της στη δεύτερη θέση είναι η Ιντερ που νωρίτερα… διέλυσε την Σασουόλο με 7-0 εκτός έδρας.

Ο Μπαλζαρέτι άνοιξε το σκορ για τους “τζαλορόσι” στο 63′ (πανηγύρισε έξαλλα και στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς), ενώ ο Λιάιτς ευστόχησε σε πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γιουβέντους… ίδρωσε αλλά νίκησε την Βερόνα στο Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκα στο 36′ με τον Κατσιατόρε, αλλά μέσα σε 5′ λεπτά η “βέκια σινιόρα” γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη! Τα γκολ πέτυχαν στο 40′ και 45′ οι Τέβες και Γιορέντε!

Επέστρεψε ο Μιλίτο – Έριξε “επτάρα” η Ίντερ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Φόρος τιμής στον Τζόρτζιο Αρμάνι στην τελετή έναρξης – Μοντέλα έκαναν πασαρέλα φορώντας δημιουργίες του
Η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών 2026 Μιλάνο - Κορτίνα ανέδειξε την πολυμορφία της ιταλικής ζωής, από τον κοσμοπολίτικο βορρά έως τις μικρότερες ορεινές πόλεις των Άλπεων
Αφιέρωμα στη μνήμη του κορυφαίου σχεδιαστή, Τζόρτζιο Αρμάνι στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2026 Μιλάνο-Κορτίνα