Αθλητικά

Συναγερμός σε ΠΑΟΚ και Άρη με κρούσματα κορονοϊού

Ο κορονοϊός “χτύπησε” τις ομάδες της Θεσσαλονίκης στο μπάσκετ, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να ανακοινώνουν κρούσματα.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού, ενώ ο Άρης δύο. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους το περασμένο Σάββατο (11/12) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης της Basket League.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι ύστερα από διενέργεια ελέγχου, τρία μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19. Πραγματοποιήθηκε άμεση απομόνωση των κρουσμάτων και ακολουθούνται πλέον όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Όπως ήταν απολύτως λογικό, η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco ματαιώθηκε, υπό τον σοβαρό κίνδυνο διασποράς του ιού και εν αναμονή των αποτελεσμάτων των νέων διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ομάδα».

Η ανακοίνωση για τα κρούσματα του Άρη:

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα του Άρη διαγνώστηκαν δύο αθλητές θετικοί στον COVID-19. Η ομάδα του Άρη βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS