Αθλητικά

Συνελήφθησαν τρεις για τον εμπρησμό στο πούλμαν του Ολυμπιακού

Η αστυνομία της Κεφαλονιάς προχώρησε στη σύλληψη τριών Ελλήνων, ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος, για τον εμπρησμό του πούλμαν της αντρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.

Οι τρεις άντρες κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά στο πούλμαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο ανήλικος έβαλε τη φωτιά, ο 21χρονος ήταν ο οδηγός και ο 23χρονος ο τσιλιαδόρος.

“Η συμμετοχή τους στον εμπρησμό του λεωφορείου προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προσαγωγές υπόπτων και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις ημεδαποί τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-05-2012) πήγαν με το αυτοκίνητο του 21χρονου στο χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το λεωφορείο και έβαλαν σε αυτό φωτιά. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 17χρονος περιέλουσε με βενζίνη το πίσω δεξί λάστιχο του λεωφορείου και έβαλε σε αυτό φωτιά, ενώ ο 23χρονος ενεργούσε ως τσιλιαδόρος.”

Έκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού! – Δείτε ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Το «σοκ» του Παναθηναϊκού και το 2/2 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Η βαθμολογία της Super League, οι φάσεις και όλα τα γκολ
Οι γκέλες από Παναθηναϊκό - Άρη και τα "τρίποντα" των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ