Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σύρραξη σε μπασκετικό αγώνα U16 στην Σερβία

Σύρραξη σε μπασκετικό αγώνα U16 στην Σερβία

Ένας μικρός… χαμούλης στην αναμέτρηση Μέταλατς – Ραντνίσκι για πρωτάθλημα μπάσκετ U16. “Ξέφυγαν” προπονητές και παίκτες στη Σερβία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το HotSport, η σύρραξη ξεκίνησε στο τέλος της πρώτης περιόδου του τοπικού μπασκετικού ντέρμπι μεταξύ της Μέταλατς και της Ραντνίσκι, με το σκορ στο 27-13. Όλα άρχισαν μετά την λεκτική αντιπαράθεση που είχαν οι προπονητές των δυο ομάδων, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Αλεκσάνταρ Ίτσιτς, να έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Οι δυο προπονητές αποβλήθηκαν τελικά και τη στιγμή που ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν από το παρκέ, ξέσπασε μεγάλη ένταση, με γονείς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο, μερικοί εκ των οποίων συμμετείχαν στον καυγά και μερικοί άλλοι προσπάθησαν να αποσοβήσουν τα χειρότερα.

Όπως μάλιστα τονίζεται, ένας παίκτης της Μέταλατς υπέστη μια ήπια διάσειση, αφού ένας μπασκετμπολίστας της Ραντνίτσκι τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την “Valjevska Posla”, ο προπονητής των γηπεδούχων, Βλάντιμιρ Πάνιτς δέχτηκε πολλά σπρωξίματα όταν πλησίασε τον αντίπαλο πάγκο και βρέθηκε πεσμένος στο παρκέ. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VALJEVO – LIVE (@valjevo_live)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις