Ο Ούγγρος παίκτης -που αγωνίστηκε στον ΟΦΗ τη σεζόν 2011-2012- απέστειλε έγγραφο στην Κρητική ΠΑΕ με το οποίο ζητάει να του καταβληθούν 68.000 ευρώ! Το ποσό το οποίο του οφειλόταν έφτανε τις 98.500 ευρώ, ωστόσο έλαβε μέρος του -μετά από διακανονισμό- και πλέον ζητάει και τα υπόλοιπα χρήματα.
Το έγγραφο του παίκτη έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους αλλά και στην ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία οφείλει να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό μέχρι την Τετάρτη στις 18:00. Αν δεν πραγματοποιηθεί αυτό τότε κινδυνεύει να μην οριστεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.
Πρόκειται για μία εξέλιξη που ήρθε στο προσκήνιο, την ώρα που οι Κρητικοί ζήτησαν να εκδοθεί σήμερα η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Superleague