Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Τελικός” κόντρα στον Ομπράντοβιτς! Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός (20.00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πολύ κρίσιμο ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας δίνει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία. Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Φενέρ του Ομπράντοβιτς και θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Ο όμιλος του TOP 16 που συμμετέχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κρύβει πολλές παγίδες και υπάρχουν 5 ομάδες που διεκδικούν 3 εισιτήρια. Εκτός των δύο ελληνικών είναι η Αρμάνι, η Μάλαγα και η Φενέρ.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να θέσουν, ουσιαστικά, εκτός μάχης την Φενέρ. Σε περίπτωση νίκης, ο Ολυμπιακός θα φτάσει τις 5 ενώ η Φενέρ θα χάσει σημαντικό έδαφος αφού θα μείνει στις 3.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του και τον Τζαμάριο Μουν που θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα. Σπανούλης και Περπέρογλου που έκαναν σπουδαία εμφάνιση στο ματς του πρώτου γύρου, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.

Ενισχυμένη θα είναι και η ομάδα του Ομπράντοβιτς. Οι σοβαροί τραυματισμοί Βίντμαρ και Σιπάχι έφεραν αλλαγές στο ρόστερ των Τούρκων. Αποκτήθηκαν ο Σέκουλιτς και ο Τζάκσον οι οποίοι θα είναι στη δωδεκάδα. Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΔΤ.

Σπανούλης: Μόνο τον Ολυμπιακό είχα στο μυαλό μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε