Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΠΑΟΚ κι ΕΠΟ διαφωνούν για αλλαγή του προγράμματος

Η Cosmote TV είχε προτείνει πριν λίγες ημέρες να ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22:00 κι όχι στις 20:00 όπως έχει οριστεί, ωστόσο η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή ώρας.

Η Cosmote TV είχε προτείνει να ξεκινήσει ο τελικός στις 22:00 λόγω του Final Four της Euroleague, ωστόσο αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο και το αίτημα απορρίφθηκε εξ αρχής.

Εξάλλου, η ώρα έναρξης συμφωνήθηκε να είναι στις 20:00 και με την Ελληνική Αστυνομία, στη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (5/5).

Στο μεταξύ, με επιστολή στην ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως δεν αποδέχεται την αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Ο ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ