Αθλητικά

«Τέλος» η σεζόν για Τζόκοβιτς

Εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2017, λόγω τραυματισμού στον αγκώνα, θα μείνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Βελιγράδι ο Σέρβος τενίστας.

Σε δήλωσή του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, ο 30χρονος «Νόλε», ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον αγκώνα στην διάρκεια του προημιτελικού με τον Τόμας Μπέρντιχ στο Γουίμπλεντον, εξηγεί ότι «πήρα την απόφαση να μην παίξω σε κάποια διοργάνωση ή κάποιο τουρνουά έως το τέλος της σεζόν του 2017».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Τζόκοβιτς, ο οποίος μετράει 12 τίτλους σε τουρνουά γκραν σλαμ, δεν θα λάβει μέρος στο US Open (28 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου) ούτε στον ημιτελικό του Ντέιβις Καπ με τη Γαλλία στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα