Αθλητικά

Το Eurobasket 2029 θα κάνει πρεμιέρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου: 80.000 κόσμος στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η τελική φάση του Eurobasket 2029 θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη

Οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία στο Eurobasket 2029, μιας και το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τελική φάση του Eurobasket 2029 θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, με την Ισπανία να κερδίζει τη μάχη με την Ελλάδα, η οποία θα διοργανώσει έναν όμιλο της πρώτης φάσης.

Οι Ισπανοί πήραν το χρίσμα από τη FIBA, η οποία πείστηκε από τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Ισπανών που θα διοργανώνουν το πρώτο παιχνίδι στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα της FIBA για τις εθνικές ομάδες ήταν 38.115 θεατές, ρεκόρ που θα σπάσει, αφού στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να βρίσκονται έως και 80.000 θεατές!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα