Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Το ξέσπασμα του Βασίλη Σπανούλη: Παίξαμε σαν παιδική ομάδα, παίρνω όλη την ευθύνη

Το ξέσπασμα του Βασίλη Σπανούλη: Παίξαμε σαν παιδική ομάδα, παίρνω όλη την ευθύνη

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τη βαριά ήττα του Περιστερίου από τη Λε Μαν στη Γαλλία για το Basketball Champions League.

Το Περιστέρι ηττήθηκε με 96-68 από τη Λε Μαν στην πρεμιέρα του στο Basketball Champions League και ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά το παιχνίδι για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Λαρισαίος προπονητής έκανε λόγο για παιχνίδι παιδικής ομάδας και πήρε πάνω του την ευθύνη για την εικόνα που βγήκε στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

“Νομίζω ότι προετοιμάζαμε διαφορετικά το παιχνίδι και δείξαμε άλλη εικόνα από αυτή που θέλαμε. Συζητήσαμε πολύ τι θέλαμε σήμερα, τι άμυνα πρέπει να παίξουμε και με τι ενέργεια οφείλουμε να βγάλουμε στο παρκέ. Είναι σκληρή ήττα και παίρνω την πλήρη ευθύνη για αυτό, φαινόμασταν σαν παιδική ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγισή μας και την νοοτροπία μας για να παίξουμε μπάσκετ.

Ήμασταν πέντε βήματα πίσω από τους αντιπάλους μας. Οι αντίπαλοί μας ήταν γρήγοροι και εμείς αργοί. Οι αντίπαλοί μας ήταν σκληροί, ενώ εμείς ήμασταν σήμερα μια soft ομάδα. Οι αντίπαλοι έβγαζαν ενέργεια κι εμείς παίζαμε λες και ήμασταν εξουθενωμένοι. Δεν δουλεύουμε έτσι όμως. Η δουλειά μου είναι να φτιάξω αυτή τη κατάσταση και αυτό θα κάνω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις