Αθλητικά

Το ματς της χρονιάς για τον Άρη

Με προίκα το 1-0 του “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης καλείται να πάρει την πρόκριση επί της Αούστρια στη Βιέννη, ώστε να παραμείνει η ηρεμία και να γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σκέφτεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη τον Κάρλος Ρουίζ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Τόνι Κάλβο θα πάρει ξανά θέση στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, εκεί που μια θέση διεκδικεί και ο Σάκης Πρίττας αντί του Ναφτί. Στην άμυνα θεωρούνται σίγουροι οι τέσσερις από τους πέντε, οι Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ και Ρονάλντο. Δίπλα στον Βραζιλιάνο θα παίξει ένας εκ των Λαζαρίδη, Οριόλ. Σίγουροι θεωρούνται ακόμη οι Τόχα, Χαβίτο και Κόκε.
 
Ο Άρης θα έχει την συμπαράσταση περίπου 1500 φίλων του.
 
Παρακολουθήστε ζωντανά της εξέλιξη του αγώνα (20:00) από το NewsIt και τηλεοπτικά από το Novasports 3.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα