Αθλητικά

Το τετ-α-τετ Καλιτζάκη – Ατματζίδη στο ΑΕΚ Β’ – Παναθηναϊκός Β’

Ο Γιάννης Καλιτζάκης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι ανέλαβε αμέσως δράση, επιστρέφοντας στους αγωνιστικούς χώρους με το “τριφύλλι”.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης έδωσε το “παρών” στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ Β’ για τη Superleague 2, έχοντας τον ρόλο του γενικού αρχηγού του Παναθηναϊκού Β’.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, μάλιστα, ο “Νίντζα” είχε τετ-α-τετ με τον Ηλία Ατματζίδη, ο οποίος είναι γενικός αρχηγός στην ΑΕΚ Β’, φέρνοντας στις μνήμες εικόνες από τη δεκαετία του 90′.

Δείτε φωτογραφίες από το ΟΑΚΑ:

kalitzakis kalitzakis atmatzidis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ.): Ο Ράμος έστειλε τον τελικό στα πέναλτι στο 95′ και ο Σεβαλιέ έδωσε στους Παριζιάνους το γαλλικό Σούπερ Καπ
Ο Πορτογάλος επιθετικός έσωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και ο Αργεντινός τερματοφύλακας κατέβασε ρολά στα πέναλτι
AP Photo