Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τούρκοι για Παναθηναϊκό: Κρατούσαν πέτρες, μαχαίρια… Μας πήραν τα λεφτά μας!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Καρσίγιακα, Ταμέρ Ουστάογλου μίλησε στη “Milliyet”, η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει τα παράπονά του για τα μέτρα ασφαλείας που λήφθησαν στο ΟΑΚΑ, για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και τόνισε ότι ελπίζει στην τιμωρία του “τριφυλλιού”.

 

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα, περίπου μια ώρα πριν από το τζάμπολ και ο Ουστάογλου είπε γι’ αυτά: “Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς οπαδούς. Κάθε φορά που κάποιοι φίλοι τουρκικής ομάδα πάνε στην Αθήνα έχουμε τα ίδια γεγονότα. Εχουμε στείλει στην Ευρωλίγκα τη φωτογραφία με το πανό που αναρτήθηκε και περιμένουμε κάποια ενημέρωση για όσα έγιναν. Προσδοκούμε σε τιμωρία του Παναθηναϊκού”.

Στις 27/11 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας, στη Σμύρνη.”Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά. Αυτό είναι ειλλημένη απόφαση”, δήλωσε ο Ταμέρ Ουστάογλου και έπειτα ανέφερε για την αστυνομία: “Όλα έγιναν επειδή των κακών μέτρων πρόληψης που υπήρχαν και των ελλείψεων στο κομμάτι της ασφάλειας. Δεν πάρθηκαν αρκετά μέτρα. Λέμε “πάλι καλά” που δεν έγινε τίποτα χειρότερο”.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δήλωση οπαδού της Καρσίγιακα, ο οποίος φέρεται να ήταν στο ΟΑΚΑ και περιέγραψε όσα έζησε: “Ένα πλήθος αποτελούμενο από περίπου είκοσι άτομα μας προπηλάκισε ενώ πηγαίναμε προς το γήπεδο. Το πούλμαν μας άφησε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο, όταν ξαφνικά είδαμε κάποιους κουκουλοφόρους να τρέχον προς το μέρος μας, κρατώντας μαχαίρια και πέτρες. Μας πήραν ακόμη και τα λεφτά που είχαμε πάνω μας. Μετά από λίγο έφτασε η αστυνομία στον χώρο. Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήγαμε να μπούμε από λάθος είσοδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε