Αθλητικά

«Τρελάθηκε» ο Κέβιν Ντουράντ με το ΣΕΦ στο Ολυμπιακός – Μονακό: Το video και η ατάκα για «αποκάλυψη»

Ο Κέβιν Ντουράντ βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Μονακό στα play off της Euroleague, και δεν πίστευε στα μάτια του με όσα είδε στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του NBA “τρελάθηκε” με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Πειραιωτών και έκανε λόγο για «αποκάλυψη»στα social media, όπου και ανέβασε ένα video με την “καυτή” κερκίδα.

Ο Ντουράντ ήρθε στην Ελλάδα για να υποστηρίξει τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν κατάφερε όμως να αποφύγει τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα