Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

«Τρέχουν» σε ρυθμούς ράλι στη Λαμία

«Τρέχουν» σε ρυθμούς ράλι στη Λαμία
ΦΩΤΟ lamiareport.gr

Το ράλι Ακρόπολις επιστρέφει στο πρόγραμμα και η Λαμία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον ιστορικό αγώνα, με τις αρμόδιες αρχές να “τρέχουν” για την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών.

Ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, βρέθηκε έτσι στις  εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, για να επιβλέψει την κατάσταση και στη συνέχεια μίλησε για την προετοιμασία που γίνεται.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο Καραΐσκος τόνισε τα εξής: «Τρέχουμε όλοι… σε ρυθμούς Ράλι. Από την επομένη στιγμή της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ξεκινήσαμε εργασίες με τα συνεργεία του Δήμου μας και βάζουμε τον κυρίως χώρο της Έκθεσης ξανά σε χρήση για να φιλοξενηθεί το service park των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. Το Ράλι για όλους μας ξεκίνησε. Μαζί και η όμορφη πρόκληση.
Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε στα δύσκολα. Άλλωστε από την αρχή είχαμε επιλέξει το δύσκολο δρόμο. Θα δώσουμε όμως όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης. Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για την αναγέννηση του τόσο σημαντικού αυτού χώρου της Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.
Σημαντικού για τη Λαμία και την ιστορία της, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης. Για μας είναι η αρχή και αποτελεί προτεραιότητα μας η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, να γίνει και πάλι αναπτυξιακός πυλώνας για τον τόπο μας.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις