Αθλητικά

Τριήμερη άδεια στον Πλεσί

Ο γάλλος μέσος θα έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει αφού ο Παναθηναϊκός του έδωσε άδεια ώστε να ξεχαστεί το επεισόδιο με τον Χριστοδουλόπουλο.

Ο Πλεσί μετά και τη συνάντηση που είχε με τον Φερέιρα αντιλήφθηκε ότι το κλίμα είναι βαρύ γι΄αυτόν αφού είναι ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος δεν θα επιτρέψει ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Στον παίκτη δόθηκε τριήμερη άδεια κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για το ματς με την Καβάλα, άλλωστε κάτι τέτοιο ήταν δεδομένο αφού προπονείται μόνος του τις τελευταίες ημέρες,

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα