Αθλητικά

Τρομερός Μπουρούσης! Εξαιρετικό ντεμπούτο με Λαμποράλ

Με τον Γιάννη Μπουρούση να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, η Λαμποράλ Κούτσα διέλυσε την Εστουντιάντες με 85-58, στην πρεμιέρα της ισπανικής λίγκας. Ο Έλληνας σέντερ ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του με τους Βάσκους, κυριαρχώντας κάτω από τις ρακέτες.

Ο Καρδιτσιώτης άσος τελείωσε το ματς με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 μπλοκ, σε 24.3 λεπτά συμμετοχής, με τους Φαμπιάν Κοζέρ και Μάικ Τζέιμς, να τον πλαισιώνουν, έχοντας 19 και 17 πόντους, αντίστοιχα.

Αρνητικό, αντίθετα, ήταν το ντεμπούτο του Κατσικάρη στον πάγκο της Μούρθια, με την ομάδα του ομοσπονδιακού τεχνικού μας να γνωρίζει την ήττα από τη Μάλαγα στην έδρα της με 60-58.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα