Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Βαριά “καμπάνα” περιμένει τον Αντετοκούνμπο! Ζήτησε συγγνώμη

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

“Συγγνώμη” ζήτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το γεγονός ότι έσπρωξε τον Μάικ Ντανλίβι στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι απέκλεισαν την ομάδα του Ελληνα άσου καθώς νίκησαν 120-66.

Ο φόργουορντ των Μπακς είχε εκνευριστεί από το σπρώξιμο του αντιπάλου του σε φάση διεκδίκησης ενός ριμπάουντ στη δεύτερη περίοδο κι αμέσως μετά διήνυσε όλο το γήπεδο και έσπρωξε με δύναμη τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η αντίδραση αυτή δεν αποκλείεται να του στοιχίσει… ακριβά, καθώς είναι πιθανό να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από αρκετά παιχνίδια στην επόμενη σεζόν. 

«Χτύπησε τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς και μετά εμένα. Σίγουρα υπήρξαν κάποια “ύπουλα” χτυπήματα, αλλά ήταν κακή η αντίδρασή μου. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Ήταν στην ένταση του αγώνα και είχα δεχθεί το χτύπημα, ήμασταν πίσω με 30 πόντους. Ζεις και μαθαίνεις. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Πολλά παιδιά παρακολουθούν στην τηλεόραση και πολλοί άνθρωποι με βλέπουν ως πρότυπο, είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πήγαινα με 100. Η πρόθεσή μου ήταν να σταματήσω, αλλά δεν έχω φρένα, γι’ αυτό κάνω τόσα επιθετικά φάουλ. Σκοπεύω να απολογηθώ στον Ντανλίβι. Κάνει ότι κάνουν όλοι οι έμπειροι παίκτες, απλά προσπαθεί να σε βγάλει έξω από το παιχνίδι σου και το κατάφερε. Αλλά είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να προσαρμοστείς ανάλογα. Η πράξη μου ήταν άσχημη. Περιμένω και οτιδήποτε αποφασιστεί θα είναι το σωστό», είπε ο Αντετοκούμπο και τόνισε πως θα επιχειρήσει να μιλήσει με τον Ντανλίβι προσωπικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε