Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει τον εμβληματικό αρχηγό του τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει τον εμβληματικό αρχηγό του τη Δευτέρα  27 Σεπτεμβρίου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε ότι θα διοργανώσει συνέντευξη Τύπου για τον Βασίλη Σπανούλη, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στον σύλλογο από το 2010 μέχρι το 2021, όταν και πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου θα είναι οι Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι θα μιλήσουν για τον “Kill Bill”. Τον λόγο θα πάρει φυσικά κι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα περιγράψει τα όσα έζησε στο λιμάνι.

Όλη η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Stream από το YouTube Channel του Ολυμπιακού, ενώ στο ΣΕΦ δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι δημοσιογράφοι.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (22/9), οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη κι αποθέωσαν τον εμβληματικό αρχηγό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το “αντίο” από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις