Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό αναβλήθηκε το παιχνίδι

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό αναβλήθηκε το παιχνίδι

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, αναβλήθηκε. Ο λόγος;

Η Βιλερμπάν έχει “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό, με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας να είναι θετικοί. Οι Γάλλοι μέχρι και το πρωί συμπλήρωναν την απαιτούμενη οκτάδα κι έστω κι αποδεκατισμένοι θα αγωνιζόντουσαν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η Βιλερμπάν ενημέρωσε ότι λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ ακόμη δύο αθλητές παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να μην έχει οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε το παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ταξίδεψε στη Γαλλία, να αναμένεται να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά (0-20).

Η ανακοίνωση της Βιλερμπάν:

«Δύο νέοι παίκτες της Βιλερμπάν παρουσίασαν συμπτώματα με πυρετό σήμερα. Καθώς ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να διαθέσει τον ελάχιστο αριθμό των απαιτούμενων παικτών που χρειάζεται για να γίνει ένας αγώνας της EuroLeague, ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να διεξαχθεί.
Περισσότερα τεστ θα γίνουν το συντομότερο δυνατό προκειμένου να διαπιστωθεί αν η Βιλερμπάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις