Αθλητικά

Βόλεϊ – Κύπελλο Ελλάδας: Τέσσερις μνηστήρες για έναν τίτλο

Η Θεσσαλονίκη και το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα φιλοξενήσει το εφετινό final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στους Άνδρες, το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.

Σε αντίθεση με την περυσινή διοργάνωση, που ήταν από τις πιο αμφίρροπες των τελευταίων ετών, φαβορί υπάρχει και είναι ο νικητής από το ντέρμπι των ημιτελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι κάτοχοι του τίτλου, τον οποίο κατάκτησαν πέρυσι αποκλείοντας στα ημιτελικά τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η πειραϊκή ομάδα είναι η πολυνίκης της διοργάνωσης, καθώς μετρά 16 τίτλους. Ακολουθούν Παναθηναϊκός και Ηρακλής με έξι έκαστος, ενώ από ένα Κύπελλο έχουν κατακτήσει η Α.Ε. Νίκαια και ο ΠΑΟΚ. Στους προπονητές, ο Αλέκος Λεώνης προηγείται με πέντε κατακτήσεις κι ακολουθεί ο Γιάννης Λάιος με τρεις.

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο με τον αγώνα της Κηφισιάς απέναντι στην Ορεστιάδα. Αν η ομάδα των βορείων προαστίων νικήσει, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο και παράλληλα προκριθεί και ο Ολυμπιακός, θα έχουμε επανάληψη του περυσινού τελικού, στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-0.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ

17:00 ΑΟΠ Κηφισιάς-Ορεστιάδα
19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

18:00 Τελικός

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2