Αθλητικά

Βόλος: Με «υπογραφή» Γκράθια «έκλεισε» 32χρονο προπονητή

Σε μία επιλογή έκπληξη κατέληξε η ΠΑΕ Βόλος για τη θέση του προπονητή της ομάδας τη νέα σεζόν, αφού συμφώνησε με τον 32χρονο Ισπανό τεχνικό, Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Πρόκειται για έναν κόουτς με μικρή εμπειρία, καθώς τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη δεύτερη ομάδα της ιταλικής Άσκολι, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει περάσει από τις ελβετικές Λουγκάνο και Κιάσο. 

Η επιλογή του έγινε όμως κατόπιν σχετικών συστάσεων και του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο TRT, ο Αχιλλέας Μπέος. «Θα χορέψουμε πάλι σε λάτιν ρυθμούς. Υπογράψαμε σήμερα τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ. Ηταν από τις θετικές εισηγήσεις του Χάβι Γκράθια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η βαθμολογία της Super League: Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Ολυμπιακό και άφησε μόνη πρώτη την ΑΕΚ – Φάσεις και γκολ της 6ης αγωνιστικής
Ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Super League, με το πρωτάθλημα να οδηγείται σε αγωνιστική διακοπή μιας εβδομάδας και να επιστρέφει με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi 2