Αθλητικά

Βούρκος παραμένει το Ανθή Καραγιάννη

Δύσκολα θα συνεχιστεί σήμερα το ματς κυπέλλου μεταξύ της Καβάλας και του Πανιωνίου που διακόπηκε χθες στο 69' λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. 

Οι δύο ομάδες και ο διαιτητής θα πάνε στο γήπεδο στις 17.00 για να δουν αν μπορεί να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας αλλά αυτό δύσκολα θα συμβεί.

Από το πρωί βρέχει στην Καβάλα και ο αγωνιστικός χώρος παραμένει βούρκος. Σε περίπτωση που δεν γίνει το ματς ούτε σήμερα, η ΕΠΟ θα ορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: Οδεύει προς sold out το ματς με Πανσερραϊκό – Άνοιξε η διαδικασία για τη μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας
Έμειναν 4.000 εισιτήρια για το ματς με Πανσερραϊκό – Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας για τη μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας των φιλάθλων του
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης"