Αθλητικά

Χάνει τα πλέι οφ ο Ντιόγκο

Οι φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού επιβεβαιώθηκαν άφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντιόγκο έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει σίγουρα από τα τέσσερα πρώτα ματς των πλέι οφ ενώ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα δύο τελευταία.

Το θετικό για τον Μπάντοβιτς είναι ότι ο Ντάρμπισιρ και ο Στολτίδης προπονήθηκαν κανονικά και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν το επόμενο διήμερο και από την Πέμτπη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα στα πλέι οφ.

Εντυπωσίασε τον Μπαρμπαλιά ο Μορένο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 1
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 2