Αθλητικά

Χάνει Τσαϊρέλη ο Ολυμπιακός!

Αυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό είναι ανεπανάληπτο. Χάνει κατά πάσα πιθανότητα το υπόλοιπο της σεζόν ο Τσαϊρέλης!

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, που αποκτήθηκε το Φεβρουάριο για να ενισχύσει τη, χτυπημένη από τραυματισμούς, φροντ λάιν των ερυθρολεύκων, αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και θα χειρουργηθεί για να επιλύσει οριστικά το πρόβλημά του.

Το πρόβλημα του Τσαϊρέλη είχε διαφανεί στις εξετάσεις που έγιναν όταν αποκτήθηκε, ωστόσο τότε δεν ένιωθε ενοχλήσεις κι έτσι η απόκτηση του προχώρησε κανονικά. Στον Ολυμπιακό αφήνουν ένα μικρό παράθυρο, μήπως προλάβει τους τελικούς των ελληνικών πλέι οφ, όμως αυτό το σενάριο συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, λόγω του προβλήματος που διαφάνηκε, μπήκε ειδικός όρος στο συμβόλαιο του, ώστε να μην πληρωθεί αν παρουσιαστεί εκ νέου τραυματισμός στην συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα