Αθλητικά

“Χάνει” Τζεμπούρ για πέντε μέρες

Απών για πέντε ημέρες από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει σε μίνι προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Αλγερίας, τον Αύγουστο.
Τις υπηρεσίες του Αλγερινού επιθετικού θα στερηθεί για πέντε ημέρες μέσα στον Αύγουστο ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών κλήθηκε θα βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κατά το διάστημα 7 με 11 Αυγούστου.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ανακοίνωσε πενθήμερο πρόγραμμα προετοιμασίας και ο Τζεμπούρ που βρίσκεται στη λίστα των κληθέντων θα ταξιδέψει στις 7 Αυγούστου στη Γαλλία.
Ως εκ τούτου, ο 27χρονος παίκτης θα αναγκαστεί να χάσει ένα μέρος του τελικού σταδίου της προετοιμασίας του Βαλβέρδε ενώ δεν θα μπορέσει να είναι στην ομάδα για το φιλικό κόντρα στην Κατάνια στις 7 Αυγούστου.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα