Αθλητικά

Ζιντάν: “Φανταστικός ο Γκουαρδιόλα, μη μας συγκρίνετε”

Για το νέο του ρόλο και τις αυξημένες ευθύνες του μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που παραχωρήθηκε μετά την αποθέωση, την οποία γνώρισε στην προπόνηση.

Ο Γάλλος κόουτς προέτρεψε να μην συγκρίνουν με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και εξήγησε τι θα ζητήσει από τους παίκτες του. 

Οι δηλώσεις του

“Oι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, αλλά κρατήστε στο μυαλό σας πως ένας προπονητής δεν είναι ποτέ έτοιμος, όμως είμαι ενθουσιασμένος”.

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους παίκτες του: “Το μήνυμα που έχω για τους παίκτες μου είναι ένα: δουλειά και ένταση”.

Για το νέο ρόλο του: “Είμαι υπεύθυνος για την ομάδα και αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά και να βρίσκομαι κοντά στους παίκτες. Πάντα λέω πως το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ό,τι θεωρείς καλύτερος για σένα και την ομάδα σου”.

Για τους στόχους του: “Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και πιστεύω πως το σημαντικότερο πράγμα είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω απλά να κερδίσω τίτλους”.

Για το Ράφα Μπενίτεθ: “Θέλω να ευχαριστώ τον Μπενίτεθ για τον επαγγελματισμό του, όμως όλοι ξέρουμε πως είναι το ποδόσφαιρο”.

Σε ερώτηση για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, απάντησε: “Φανταστικός ο Γκουαρδιόλα, μη μας συγκρίνετε”.

Για το στυλ παιχνιδιού: “Θα προσπαθήσω να φέρω μία προσωπική υπογραφή στην ομάδα, με ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, πιο διασκεδαστικό απ’ αυτό που βλέπαμε έως τώρα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Οδοστρωτήρας» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Αλπερέν Σενγκούν – Το «μεγάλο» καλάθι του Τούρκου σε άμυνα του «Greek freak»
Ο “Greek freak” πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του, αλλά ο Τούρκος ψηλός πέτυχε ένα εκπληκτικό καλάθι, κόντρα στη “λυσσασμένη” άμυνα του ηγέτη των Μπακς
ΦΩΤΟ AP Photo