Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζοσέ Μουρίνιο και Λάτσιο «σφάζονται» για τη διαιτησία – Η επίσημη θέση των «Λατσιάλι»

Ζοσέ Μουρίνιο και Λάτσιο «σφάζονται» για τη διαιτησία – Η επίσημη θέση των «Λατσιάλι»
ΦΩΤΟ Reuters

Λάτσιο και Ρόμα δίνουν “μάχη” για την έξοδο στην Ευρώπη και ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε… λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του μετά την τελευταία αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των “τζιαλορόσι” άφησε υπόνοιες για τη διαιτησία στον αγώνα της συμπολίτισσας, με τους “λατσιάλι” να του απαντούν με επίσημη ανακοίνωση.

Η δήλωση του Μουρίνιο

«Είμαι 22 χρόνια στην προπονητική κι ενώ πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν στο ποδόσφαιρο σε τόσα χρόνια, ακόμα μια ομάδα μπορεί τελικά να πάρει νίκη με γκολ οφσάιντ. Και το Σάββατο, μια ομάδα κατάφερε να νικήσει με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει».

Η ανακοίνωση της Λάτσιο

«Το γεγονός ότι το 2022 ένας προπονητής άλλης ομάδας αναφέρεται συνεχώς σε υποτιθέμενη διαιτητική εύνοια μιας ομάδας ανταγωνίστριας και το γεγονός ότι δημοσιογράφοι που έχουν δηλώσει τα οπαδικά αισθήματά τους τον στηρίζουν, ξεχνώντας τον επαγγελματικό ρόλο τους και την αντικειμενικότητα που πρέπει να έχουν, αποδεικνύει διάφορα πράγματα… Ότι η Λάτσιο αποτελεί εμμονή για αυτούς, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ότι κοιτάζουν στο σπίτι του άλλου για να αποπροσανατολίσουν την προσοχή από τα άσχημα αποτελέσματά τους και από τρομερά διαιτητικά λάθη υπέρ τους. Ότι κάποιοι παραμένουν σταθεροί στο να κατηγορούν τους διαιτητές και το VAR.

Η Λάτσιο αδιαφορεί για τις κριτικές και συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αξίες αποδεικνύονται στο γήπεδο και όχι στις τηλεοράσεις. Η Λάτσιο δεν θα γίνει ποτέ το άλλοθι και ο αποδιοπομπαίος τράγος κανενός και θα διεκδικήσει το δίκιο της εκεί που πρέπει. Η στάση της διοίκησης παραμένει ίδια, δεν θα σχολιάζει αποφάσεις που πάρθηκαν στο γήπεδο.

Ακόμη κι όταν ήταν κόντρα, όπως το φάουλ του Τονάλι στον Ατσέρμπι στο γκολ του στο Λάτσιο – Μίλαν ή την αγκωνιά του Ιμπάνιες στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, για να αναφέρουμε δύο, αν και θα μπορούσαμε να σταθούμε και σε άλλα, ακόμη και στο Σπέτσια – Λάτσιο. Καθοριστικά λάθη, για τα οποία επιλέξαμε τη σιωπή και τον σεβασμό στους διαιτητές και στο VAR, σεβασμό που άλλοι δεν έχουν επιδείξει και συνεχίζουν να μην επιδεικνύουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις