Driveit

Αετός τράκαρε με αυτοκίνητο, αλλά πληγώθηκε μόνο η περηφάνια του! [pics]

Ένας ψαραετός, το ευγενές και μεγαλοπρεπές σύμβολο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχασε μόνο την αξιοπρέπειά του –και όχι τη ζωή ή την αρτιμέλειά του- σε σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Ο ψαραετός αυτός είχε μια ατυχή συνάντηση με ένα Sarurn Aura την ώρα που πετούσε πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο της Florida. Όταν οι τροχιές του πτηνού και του αυτοκινήτου συναντήθηκαν, ο οδηγός προβληματίστηκε αφού ο αετός απλά εξαφανίστηκε. Αν είχε σκοτωθεί ή τραυματιστεί, θα κυλιόταν ξεπουπουλισμένος στην άσφαλτο. Αν είχε επιζήσει, θα έφευγε πετώντας προς τον ουρανό.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερα χρόνια ΔΕΗ blue
«Οδηγεί» το μέλλον της ηλεκτροκίνησης συμβάλλοντας σημαντικά στην μετάβαση προς τη βιώσιμη κινητικότητα
DEI_blue-01