Driveit

«Ένεση αυτονομίας» για το ηλεκτρικό VW e-up!

Ο υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Volkswagen, Jurgen Stackmann, επιβεβαίωσε στον Τύπο ότι μια καινούργια έκδοση του e-up! θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες.

Οι 18,7 kWh του υφιστάμενου e-up! λοιπόν, σε πέντε μήνες θα είναι απλώς μια ανάμνηση, ούσες αυτές με τη μικρότερη ενεργειακή πυκνότητα στο γερμανικό γκρουπ. Ο Stackmann, σε συνάντηση με ομολόγους του στον όμιλο, εξήγησε ότι η θερμική έκδοση του up! δεν έχει μέλλον μακροπρόθεσμα: Τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα θα οδηγήσουν στην αύξηση της τιμολόγησης στα μικρά αυτά αυτοκίνητα, των οποίων η τιμή είναι το κύριο επιχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα