Driveit

Επίσημα αποκαλυπτήρια του Fiat 500X – Με ποιους κινητήρες θα έρθει στην Ελλάδα

Το αμάξωμά του Fiat 500X είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα, όμως σήμερα μάθαμε λεπτομέρειες για τις δύο εκδόσεις -απλή και Cross- και για τους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται.

Η μορφή του Fiat 500X παραπέμπει στο Fiat 500L. Έχει όμως σαφώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερη κλίση στο πίσω μέρος. Το κόκκινο αυτοκίνητο των φωτογραφιών είναι η έκδοση Cross, με πλαστικά προστατευτικά που του δίνουν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, ενώ το λευκό η συμβατική έκδοση δρόμου.

Το μήκος του είναι 4,25 m, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 350 lt. Οκτώ διαφορετικά σχέδια ζαντών με διάμετρο από 16’’ ως 18’’, 12 χρώματα αμαξώματος και επτά διαφορετικές ταπετσαρίες για το εσωτερικό θα προσφέρουν αρκετές δυνατότητες προσαρμογής του κάθε 500Χ στο γούστο του ιδιοκτήτη.

Διαβάστε περισσότερο στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα