Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Έτσι θα ακούγονται οι νέες BMW M3 και Μ4

Έτσι θα ακούγονται οι νέες BMW M3 και Μ4

H BMW έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το οποίο μας προϊδεάζει για τον «θόρυβο» που θα παράγει ο κινητήρας των νέων Μ3 και Μ4.

Ελάχιστες μέρες πριν την παρουσίαση των νέων Μ3 και Μ4 στο Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια, υπό τη μορφή πρωτοτύπων, η BMW μας βάζει στο κλίμα των πολύαναμενόμενων μοντέλων της με ένα βίντεο που μας δίνει μια πρώτη «ακουστική» γεύση από τον κινητήρα που θα φοράνε.

Στο σύντομο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βαυαρική φίρμα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον ήχο που θα παράγει ο 3λιτρος εξακύλινδρος κινητήρας, με τα δυο τούρμπο και την κωδική ονομασία S55, ο οποίος θα κινεί τις νέες M3 και Μ4. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο νέος κινητήρας θα παράγει περίπου 450 PS και περισσότερα από 56 kgm ροπής, ενώ θα επιτρέπει στις Μ3 και Μ4 να πιάσουν τα 100 km/h από στάση σε περίπου 4,2’’ και να αναπτύξουν πολύ γρήγορα την τελική ταχύτητά τους, που θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Όπως προαναφέραμε, μια πρώτη γεύση από τις νέες Μ3 και Μ4 θα πάρουμε με την παρουσίαση των πρωτοτύπων, που εκτός απροόπτου θα παρουσιαστούν στο σε λίγες μέρες στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance στην Καλιφόρνια, ενώ οι τελικές εκδόσεις παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστούν στην έκθεση του Ντιτρόιτ στις αρχές του 2014.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγούμε το πρωτότυπο BMW i8

Οδηγούμε τη νέα BMW Z4 sDrive18i

Οδηγούμε τη νέα BMW 435i

πίσημη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό i3 της BMW

BMW i3: Τέλος του χρόνου στην Ελλάδα με 36.150 ευρώ

Αυτή περίπου θα είναι η εμφάνιση της νέας BMW M4

Oι «τέσσερις κύλινδροι» της ΒΜW έγιναν 40 ετών

o BMW Concept Active Tourer Outdoor προλογίζει την Σειρά 1 GT

Δοκιμάζουμε την BMW 114d

Τέλος παραγωγής και εποχής για την BMW M3 Coupe

BMW Active Tourer Outdoor: Ένα μικρό προσθιοκίνητο και υβριδικό crossover 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε