Driveit

MotoGP: Μεγάλη γιορτή ετοιμάζει στο Μιζάνο η Aprilia

Στον αγώνα του Σεπτεμβρίου η ιταλική μάρκα σηματοδοτεί και την επιστροφή του Aprilia Stand

Μπορεί φέτος η απουσία σε πολλούς αγώνες του περσινού πρωταθλητή Χόρχε Μαρτίν να έχει αποδυναμώσει την παρουσία της Aprilia στο πρωτάθλημα του MotoGP, έχοντας τον Μάρκο Μπετσέκι να κάνει καλές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες, εντούτοις η ιταλική μάρκα διαθέτει φανατικό κοινό.

Και θα φροντίσει να αποζημιώσει αυτό το κοινό, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα του Σαν Μαρίνο, στο Misano World Circuit και στη Ριβιέρα του Ρίμινι, επαναφέροντας το Aprilia Stand, αφιερωμένο σε όλους τους λάτρεις του MotoGP και στη μεγάλη ιταλική μάρκα.

aprilia-bezzecchi
Ο Μάρκο Μπετσέκι πανηγυρίζει παλαιότερη επιτυχία

Στο Aprilia Stand οι φίλοι της Aprilia θα έχουν μία αποκλειστική περιοχή της σκεπαστής κερκίδας Β κρατημένη για αυτούς, με αριθμημένες θέσεις και μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες, που θα τους επιτρέψουν να απολαύσουν την μοναδική ατμόσφαιρα των MotoGP στην περιοχή της Ρομάνια. 

Aprilia Stand

Οι επισκέπτες της κερκίδας θα έχουν ειδικό χώρο στάθμευσης με γκαρνταρόμπα, τόσο για όσους ταξιδέψουν με αυτοκίνητο όσο και για εκείνους που θα φτάσουν στην Αδριατική Ριβιέρα με τις μοτοσυκλέτες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα