Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Νέα έκδοση StylePLUS για το Škoda Rapid

Νέα έκδοση StylePLUS για το Škoda Rapid

Η Škoda λανσάρισε την έκδοση StylePLUS του προσιτού οικονομικά Rapid, που έχει ως αντικείμενό της κυρίως κοσμητικές αλλαγές.

Η τελευταία ειδική έκδοση του Škoda Rapid βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Ambition και είναι διακοσμημένη με μαύρα γυαλιστερά φινιρίσματα στην πίσω ενσωματωμένη πτέρυγα του χείλους του πορτμπαγκάζ, στο σκάφος των εξωτερικών καθρεφτών και στις μπάρες στον εμπρός προφυλακτήρα και στις πόρτες.

Το νέο Škoda Rapid StylePLUS πατά σε μαύρες-ασημί 17ιντσες ζάντες της Rays και είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χρωματικές επιλογές: Denim Blue, Corrida Red, Sprint Yellow και Candy White. Επίσης μπορεί να εξοπλιστεί με φώτα xenon και κατευθυνόμενα εμπρός φώτα ομίχλης (cornering function).

Στην καμπίνα, τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, τα καθίσματα νέα, το τιμόνι διαθέτει ημί-δερμάτινη επένδυση και κομμάτια από μαύρη λάκα που ταιριάζει με τη μαύρες λακαριστές διακοσμήσεις του ταμπλό. Το χειρόφρενο και ο λεβιές ταχυτήτων είναι επίσης ντυμένα με δέρμα και το στάνταρ ηχοσύστημα με το ράδιο-CD μπορεί να αντικατασταθεί από ένα έξτρα σύστημα Amundsen με δορυφορική πλοήγηση και DAB radio.

To μοτέρ με τα οποία διατίθεται το Škoda Rapid StylePLUS είναι οι βενζινοκινητήρες 1.2 MPI με τους 75 PS, ο 1.2 TSI με 85 και 105 PS, και ο 1.4 TSI με τους 122 PS. Στους ντίζελ ο κυβισμός είναι ένας, στα 1.600 cc με δύο διατιθέμενες ιπποδυνάμεις: 90 και 105 PS.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφόρηση από τη Βιαμάρ ΑΕ για το πότε θα διατεθεί προς πώληση η έκδοση StylePLUS του Škoda Rapid, αλλά εκτιμούμε ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Δοκιμάζουμε το Škoda Octavia 1.6 TDI

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Škoda Rapid Spaceback – Αυτοκίνητο

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το ανανεωμένο Škoda Yeti

Πρώτες φωτογραφίες του Skoda Rapid Spaceback

Δοκιμή: Skoda Octavia 1.6 TDI 105 PS

Από 15.590 ευρώ το νέο Skoda Octavia

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο Škoda Octavia RS

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε