Driveit

O Καναδάς σέρνει τη Volkswagen στα δικαστήρια

Οι νομικές ιστορίες της Volkswagen στη Β. Αμερική δεν έχουν τελειωμό. Ύστερα από τις ΗΠΑ, ήρθε η σειρά του Καναδά να μηνύσει τον γερμανικό όμιλο για την κυκλοφορία 128.000 παράτυπων οχημάτων.

Η κακοτυχία του Ομίλου Volkswagen στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φαίνεται δίχως τέλος. Την ίδια ώρα που το γερμανικό γκρουπ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του στις Ηνωμένες Πολιτείες, η καναδική ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το μήνυσε με περίπου 60 κατηγορίες σχετικά με το dieselgate.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα