Driveit

Πότε θα δούμε το αυτοκίνητο της Apple στους δρόμους;

Η εισβολή της Apple στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα είναι περίπατος στο πάρκο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Apple, η οποία αποκαλύφθηκε πως εξελίσσει κρυφίως το δικό της αυτοκίνητο, πιέζει τώρα την ομάδα εξέλιξης να έχει έτοιμο προς παραγωγή ένα ηλεκτρικό όχημα το αργότερο μέχρι το 2020.

Το ίδιο το χρονικό πλαίσιο – οι αυτοκινητοβιομηχανίες συνήθως εξελίσσουν ένα νέο μοντέλο σε 5 με 7 χρόνια – υποδεικνύει πως ο στόχος είναι φιλόδοξος και επιθετικός. Στήνεται έτσι το σκηνικό μιας μελλοντικής μάχης τόσο με την Tesla Motors, όσο και με την General Motors.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα