Αγώνες

WRC: Ο Ogier κράτησε την πρωτοπορία στη Σαρδηνία και πάει για νίκη

Ο Γάλλος οδηγός της Toyota κοντά σε έναν ακόμα θρίαμβο

Τρομερή μάχη για τη νίκη έχουμε στη Σαρδηνία, στο 6ο ράλι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC, με πολύ υψηλές ταχύτητες, κλαταρίσματα, τουμπαρίσματα και θέαμα.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ, έρχεται από νίκη στην Πορτογαλία και έναν αγώνα πριν το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει.

Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, κάνοντας επιλεγμένους αγώνες φέτος -και αν έκανε όλο το πρωτάθλημα ίσως να έπαιρνε τον 9ο τίτλο του- είναι μια κλάση μόνος του, με εμπειρία και μαεστρία στο τιμόνι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Rally Championship (@officialwrc)

Στη Σαρδηνία, από τη στιγμή που ο Φορμό με το Hyundai i20 δεν άντεξε στην πίεση, ο Οζιέ με το Toyota Yaris επιτέθηκε και πήρε το προβάδισμα από την Παρασκευή.

Σήμερα, με τον Φορμό να έχει μείνει εκτός διεκδίκησης της νίκης, καθώς έχασε πολλά λεπτά με κλαταρισμένο ελαστικό, ο Οζιέ έδωσε μεγάλη μάχη με τον Οτ Τάνακ της Hyundai.

Οι δύο οδηγοί μοιράστηκαν από 3 κερδισμένες ειδικές διαδρομές και φτάσαμε στο τέλος της ημέρας να προηγείται ο Γάλλος του Εσθονού με μια διαφορά 11,1 δευτ. κι ενώ αύριο απομένουν 4 ειδικές διαδρομές για το φινάλε του αγώνα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Red Bull Motorsports (@redbullmotorsports)

Ο Κάλε Ροβάνπερα που είναι τρίτος, δυσκολεύτηκε καθαρίζοντας τους δρόμους για τους επερχόμενους οδηγούς και μάλλον θα επιχειρήσει μια συνετή οδήγηση αύριο με το Yaris, ώστε να φτάσει εκ του ασφαλούς στο βάθρο, διότι δεν απειλείται από τον 4ο στην κατάταξη Ελφιν Εβανς που είναι τριάμιση λεπτά πίσω του.

Αύριο, λοιπόν, αυλαία στη Σαρδηνία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αγώνες
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αγώνες: Περισσότερα άρθρα