Driveit

Συνεργασία Porsche και Bentley για να σωθεί η Volkswagen

Ύστερα από την Audi και η Bentley θα συνεργαστεί με την Porsche έτσι ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα για το Volkswagen Group. Αυτό ανακοίνωσε ο CEO της Porsche, Oliver Blume.

Ο Blume συντονίζει τις premium μάρκες του Ομίλου, οπότε ήταν εύλογο κάποια στιγμή να τεθεί στο ΔΣ το θέμα των μεταξύ τους συνεργειών. Το σχέδιο έχει στόχο την εξοικονόμηση 100 εκατομμυρίων ετησίως για το VW Group, αρχής γενομένης από τον επόμενο χρόνο. Το πλάνο δεν προϋποθέτει απαραίτητα την κοινή χρήση κάποιας πλατφόρμας.

 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα