Driveit

Χάκαρε το Google Maps με τον πιο απίθανο τρόπο και δημιούργησε εικονικό κυκλοφοριακό κομφούζιο! [vid]

Ο καλλιτέχνης Simon Weckert, κατάφερε να χακάρει τους χάρτες Google Maps δημιουργώντας εικονικό μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Βερολίνου, χρησιμοποιώντας ένα καρότσι με 99 smartphones.

Στόχος του Weckert ήταν να κάνει την εφαρμογή να πιστέψει πως τα 99 τηλέφωνα που κινούνταν με πολύ αργή ταχύτητα μέσα στο καρότσι αντιστοιχούσαν σε 99 οδηγούς και επιβάτες οχημάτων που περνούσαν από το συγκεκριμένο δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα